Select Your Style

Color scheme

Organisatie & Veiligheid

* Organisatie & Veiligheid
Uw zoon of dochter is het belangrijkste in uw leven, en daar zijn wij ons van bewust, daarom staat veiligheid in en om onze activiteiten hoog in het vaandel.
Wij zorgen ten alle tijden voor genoeg volwassen begeleiders 18+ en er is ook altijd een EHBO/BHV-er aanwezig, bij “Stichting Jeugdhonk & Minimahoekje”.
Indien wij de veiligheid niet kunnen garanderen dan laten wij de activiteit(ten) niet doorgaan.
* Zeg NEE tegen alcohol en drugs!!!
* Anti pest beleid
Wij zijn Jeugdhonk & Minimahoekje die zich Vrijwillig inzet voor de leden en de kinderen zowel met als zonder beperking , omdat wij van mening zijn dat iedereen mee mag doen met onze tal van verschillende activiteiten voor zowel jong als oud en dit ook geen drempel mag zijn vinden wij , hanteren wij een anti pest beleid.
word u of uw zoon of dochter gepest bijéén van onze activiteiten dan horen wij dat heel graag zodat wij hier gelijk iets aan kunnen doen.
Met Vriendelijke Groet ,
Beheer